Til trods for, at PSG onsdag aften sikrede sig avancement til kvartfinalerne i Champions League, da de spillede 1-1 med FC Barcelona i returkampen, var PSG-træner Mauricio Pochettino dog ikke helt tilfreds.

LÆS OGSÅ: Ærgerlig Koeman: Han var kampens bedste spiller

Det handler selvfølgelig om, at den fransk klub ikke just spillede formidabelt undervejs. Derfor gav den forholdsvis nyansatte PSG-træner også udtryk for, at han var klart mest tilfreds med deres indsats i anden halvleg.

Derudover pegede han også på, at spillerne i første halvleg havde for meget fokus på, at de skulle gå videre, hvilket var med til at hæmme holdet.

“Vi spillede ikke godt i første halvleg. Vi havde problemer med at sætte den første aflevering, og det var mentalt en form for test set i forhold til fortiden (Barcelonas comeback mod PSG i 2016, red.), men jeg synes, vi fik styr på det i pausen. I anden halvleg viste vi en anden side og var bedre med,” sagde Mauricio Pochettino til RMC Sport, hvilket han fulgte op med:

“Vi tænkte for meget over tingene i første halvleg. Vi satsede, vi tænkte for meget og vi tænkte ikke på at spille. Vi tænkte for meget på at skulle kvalificere os, og det sagde jeg til dem i pausen. Tænk på kampen og glem de negative tanker. Jeg er glad for, vi fik det ændret og nu er kvalificeret til kvartfinalerne.”

LÆS OGSÅ: Første gang i 15 år: Messi og Ronaldo ude

Der er dog stadig lidt at se til i den hjemlige liga, hvor de i øjeblikket indtager en andenplads med to point op til Lille på førstepladsen.