Manchester United-stjernen Paul Pogba, fortæller nu i et interview med Sky Sport, om forskellen på Manchester Uniteds nuværende- samt tidligere manager, Ole Gunnar Solskjær og José Mourinho, som har et vidt forskelligt syn på mange ting og sager.

LÆS OGSÅ: Medie: United har fastsat prisen for Jesse Lingard

“Det, jeg har med Ole, er meget forskelligt fra Mourinho. Han ville ikke gå imod spillerne. Måske sier han (Solskjær, red.) en fra holdet, men han ville aldrig lade som om, man ikke eksisterer længere. Det er forskellen på Ole og Mourinho,” fortæller Pogba.

Det endte med, som tiden gik, at Paul Pogbas forhold til Mourinho blev ændret. Han var et rekordindkøb, men han endte i kridthuset indledningsvist. Men også dette ændrede sig med tiden af uforklarlige årsager.

” Engang havde jeg en fantastisk relation til Mourinho, det kunne alle se, men så ved jeg ikke, hvad der skete. Det er den underlige ting ved Mourinho – jeg kan ikke forklare, hvad der skete,” siger Pogba til Sky Sports.

Paul Pogba er dog ikke den eneste, der har lagt mærke til, at Ole Gunnar Solskjær er vokset med opgaven i Manchester United. Det samme gæler også Luke Shaw, hvilket Pogba regner med, han har en forklaring på.

“Måske virker Solskjærs metoder bedre, fordi han er tættere på spillerne. Hver træner har sin egen stil og forhold til spillerne, og det må man bare tilpasse dig.”

LÆS OGSÅ: Vil de opgive Haaland?: Harry Kane er interesseret i United-skifte

“Nogle gange passer stilen til dig og andre gange gør den ikke. Ole har hjulpet Luke meget, og hvor det tidligere var svært mellem ham og Mourinho, har han nu bevist den kvalitet, han altid har haft, under Ole’s tillid,” slutter Pogba.