Når det af regeringen er blevet gjort forbudt at gå til frisør, så betyder det også, at det ikke er tilladt at invitere frisøren hjem til dig, selvom du gerne vil have en frisk frisure.

LÆS OGSÅ: Tidligere PL-angriber: Dette mangler Manchester United for at vinde titlen

Det har Newcastles angriber Joelinton fundet ud af, da han kan se frem til at få et besøg af det lokale politi, efter selv at have postet et billede af sig selv, hvor man kan se, at han er i færd med at blive klippet af en kendis-frisør. Det skriver det britiske medie Daily Mail.

Den brasilianske spillers klub, der netop har været ramt af corona, er ikke just stolte af, at han valgt at få besøg af en frisør . Derfor har de også været ude offentligt at tage afstand til hændelsen, ligesom de har bekræftet, at de vil starte en intern sag.

Politiet har endnu ikke været villige til at bekræfte, hvorvidt de to mænd brød reglerne, men har dog via en talsmand oplyst følgende:

“Vi er opmærksomme på opslaget på sociale medier af en 24-årig mand og en 35-årig mand, der kan have brudt coronavirus-restriktionerne,” hvilket blev fulgt op med:

“Vi tager en samtale med de involverede og overvejer derfra, hvilke sanktionsmuligheder der kan benyttes under Covid-19-lovgivningen.”

LÆS OGSÅ: Paris Saint-Germain og Arsenal vil stjæle FC Barcelona-transfermål

Kendis-frisøren, Tom Baxter, som klippede Joelinton, har udtalt til BBC, at han vil acceptere den straf, det måtte give, men at han dog også mener, at han blot har gjort, hvad alle andre også gør.