Mens man så småt troede alt var slut, så var det først lige begyndt.

AaB rykkede for første gang i klubbens historie ud af Superligaen. Det skete lørdag eftermiddag i kølvandet på et 0-1 nederlag til Kent Nielsens tropper fra Silkeborg.

Og som tingene foldede sig ud, så blev det hurtigt alt andet end spillet på banen, der løb med alle overskrifterne.

For det er ingens næse gået forbi, at der er løbet meget vand i åen i AaB i indeværende sæson.

Et hav af trænerfyringer, udskiftning på direktørposter er blot nogen af de ting, som AaB-fansene har måtte sande i denne sæson.

Og på sidste spilledag kulminerede det hele, da AaB lagde græs til hjemmekampen mod Silkeborg.

Men godt 90 minutter senere stod det sort på hvidt, at AaB efter sommerferien skal tage hul på første division.

Og fansene var bestemt ikke tilfredse med spillerne efter kampen, som de mener ikke var klubbens logo værdigt.

En særligt gruppe fans på 100-150 personer havde sågar ikke travlt med at komme hjem, da de længe efter slutfløjt stod ude foran stadion og ventede på spillerne.

Og det var her AaB-anføren kom ind i billedet. Lucas Andersen gik nemlig ud og tog dialogen med fansene.

Det løfter han sløret for i et hudløst ærligt interview med Viaplay, hvor han ikke lægger skjul på, at der var mange frustrationer efter en lang og pinefuld sæson:

“Det var følelser, kærlighed til klubben, en lang pinefuld sæson på mange områder, mange frustrationer og nedture. I dag kunne have været kulminationen på det hele. Det er ikke i dag, at vi rykker ned, men det var i dag, at vi havde muligheden for at redde det hele”, siger Lucas Andersen og fortsætter:

“Jeg ville hellere tage den, end at alle mine holdkammerater skal udsættes for et verbalt overfald. Det var ikke det, jeg var ude for overhovedet, men jeg sagde, at hvis nogen havde brug for det, så sig frem”.