TV 2-profilen deler ærlige ord.

Inden længe tager det danske landshold på to EM-kvalkampe.

Og det var noget af en blandet landhandel, der fandt sted sidst det danske landshold var samlet.

Den seneste kval-kamp endte som et vaskeægte mareridt, da danskerne måtte sande, at have smidt en 2-0 føring over styr.

Her blev det nemlig til et 3-2 nederlag til Kasakhstan.

Og derfor lægger den evigt populære TV 2-profil Morten Bruun ikke skjul på, at der er nok at tage fat i forud for de kommende kampe mod Nordirland og Slovenien.

Det løfter han sløret for til TV 2.

Her fortæller han, at det vidner om to kampe der skal vindes for enhver pris, når han lader øjnene hvile ned over Kasper Hjulmands udvalgte:

“Det er en udtagelse, hvor Kasper Hjulmand i den grad satser på det sikre. Selv femtevalget til det centrale forsvar er en, der kender det hele omkring landsholdet”, fortæller Morten Bruun.

Men selvom han virker ret så sikker på de bagerste geledder, så er sagen en helt anden, når snakken falder på den offensive del af banen:

“I angrebet kommer Rasmus Højlund naturligvis til at spille. Det er indlysende. Men derudover er jeg spændt på, hvem der kommer til at spille fra start. Det er jo ikke fordi, de kommer med det helt vilde – heller ikke i forhold til deres seneste landskampe”.

Her fortæller han, at det er svært at sætte navne på spillerne rundt om Højlund, men han kommer med et forsigtigt bud på, at Danmark stiller til start i en 4-3-3, så landstræneren skal vælge to ud over den danske komet Rasmus Højlund.