Frenkie de Jong er ikke i tvivl om, at de står over for en svær kamp, når de skal forsøge at lave et comeback mod Paris Saint-Germain. Han mener dog, at det faktum, at Neymar fortsat er skadet, kan gøre det lettere.

LÆS OGSÅ: Transfer-rygte: Alabas agent er nået til enighed med Barcelona

Den brasilianske spiller vil ikke være i stand til at møde sin tidligere klub, da han fortsat er skade, og dette ser De Jong som noget positivt.

“For mig er han en af de bedste i verden,” sagde De Jong på et pressemøde, hvor han talte om Neymar.

“Når han ikke er med, er det bedre eller lettere for so. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal sige det. Men uden Neymar på den anden side er det lettere.”

Han blev naturligvis også spurgt om, hvorvidt han selv så, at det var sandsynligt at opnå et comeback mod Paris-klubben, som de gjorde for fire år siden. I denne forbindelse svarede han, at det er det klare mål.

“Jeg ved ikke, om 4-1-resultet i første kamp var fair, men vi spillede dårligt, og vi går ind i denne kamp for at prøve at præsentere et godt billede og forsøge at konkurrere,” sagde han.

“Du skal altid tro på, at et comeback er muligt, men vi skal vise det på banen i morgen.”

“Vi er altid forenede, og vi har opnået nogle gode resultater på det seneste. Det blev set i Sevilla-kampene. Vi tager til Paris for at prøve at vinde og konkurrere.”

LÆS OGSÅ: Agent til Liverpool-stjerne mødes med spanske storklubber

“Vi træner godt, og personligt har jeg det godt, hvilket er vigtigt. Jeg vil fortsætte på denne måde, da jeg er glad.”