Martin Braithwaite blev hentet til Barcelona for omtrent et år siden. De valgte at hente Martin, da han skulle være en decideret nødløsning for Ousmane Dembélé, som blev skadet.

LÆS OGSÅ: Ronaldo i brøler: Afslører selv skandale

Der var naturligvis mange, der undredede sig over, at man valgte netop Braithwaite, men i løbet af de seneste måneder, er han endt med at få en del spilletid i Barcelona-trøjen, og man regner med, at han muligvis kan komme i aktion, når de tørner sammen med Paris Saint-Germain i Champions League.

Der vil dog være meget mere fokus på Lionel Messi, Neymar og Kylian Mbappé, fortlæler Graham Hunter, der fik besøg af Braithwaite i sin podcast, The Big Interview.

“Sådan vil det være, men Braithwaite har været vital i forhold til at sikre, at denne romantiske, glorværdige og ofte ubarmhjertige turnering stadig udgør den hellige gral i Barcelonas ustabile, men ofte højst underholdende sæson,” skriver Graham i sin klumme, der kom ud på ESPN.

Graham Hunter spurgte Braithwaite til, hvilken følelse, man får, når man ved, at man gør en forskel for “verdens største klub”, efter så meget ventetid og frustration. Angriberen tænkte sig om, inden han kom med et svar.

“Det føltes som: ‘Jeg er hjemme’. Det føltes som, at jeg pludselig var dér, hvor det var meningen, at jeg skulle være. At score de mål er noget, som jeg i årevis har ‘set’ mig selv gøre. Visualisering er en af de mange teknikker, jeg har afprøvet i løbet af min karriere. Det kan faktisk placere dig et sted, før du har været der: Du oplever øjeblikket, før det rent faktisk er sket. Det er som at kunne se ind i fremtiden,” kom det fra Martin Braithwaite.

LÆS OGSÅ: Pochettino efter Messi-snak: “Vi vil arbejde i stilhed”

Martin Braithwaite står noteret for at have scoret syv mål i 38 kampe for FC Barcelona. Han har scoret tre af disse i Champions League, mens tre andre er scoret i La Liga – sidste scoring kom i Copa del Rey-regi.