Manchester United og Ole Gunnar Solskjær er efter sigende på jagt efter en ny målmand. I denne forbindelse er der godt nyt for den engelske klub. Den nuværende AC Milan-målmand Gianluigi Donnarumma har nemlig angiveligt afvist to nylige tilbud om kontraktforlængelse.

LÆS OGSÅ: Wayne Rooney: Han er ikke den bedste angriber i Premier Leagues historie

Siden han fik sin professionelle debut som blot 16-årig, har han etableret sig som en af Europas mest eftertragtede målmænd.

Hans nuværende kontrakt med AC Milan udløber til sommer, og da han har afvist flere kontrakttilbud, er der stor usikkerhed om, hvorvidt han forbliver på San Siro til næste sæson.

I lyset af de nuværende spekulationer om den 22-årige målmands usikre situation i den italienske klub, har Donnarumma kunne se sit navn blive kædet sammen med flere store klubber. Blandt andet er han blevet rygtet til Ole Gunnar Solskjærs Manchester United.

Det seneste nye i denne sammenhæng kommer fra Sky Italia-transferjournalisten Gianluca Di Marzio, der har hævdet, at målmanden har afvist to kontrakttilbud.

Det er også blevet rapporteret, at Donnarumma og hans agent, Mino Raiola, er villige til at vente og vurdere deres muligheder i slutningen af denne sæson.

LÆS OGSÅ: Manchester United overvejer at bytte Van de Beek for Juventus-profil

Efter sigende ønsker den italienske målmand først at se, hvorvidt hans nuværende klub formår at kvalificere sig til Champions League. Derudover vil han også vente på at se, hvilke andre tilbud, der tikker ind i indbakken.