Manchester United-boss Ole Gunnar Solskjær har fået positivt nyt fra én af sine skadede spillere, da franske Paul Pogba endelig er vendt tilbage til træning.

LÆS OGSÅ: Stor chance for Henderson: Pickford går glip af tre landskampe

Midtbanespilleren har for nylig været på sidelinjen som følge af en skade, hvilket har medført, at han har været savnet i de seneste seks kampe i Premier League samt de seneste tre kampe i Europa League.

Hans tilstedeværelse på midtbanen har derfor været savnet i et stykke tid, hvilket har medført, at Bruno Fernandes har skulle bære en større del af ansvaret.

Men nu tyder det på, at Ole Gunnar Solskjær kan byde Paul Pogba velkommen tilbage til banen tidligere end forventet, da det kunne ses, at han deltog i træningen tirsdag.

Paul Pogba delte et billede på sin konto af sig selv i et træningssat, mens han var i gang med at binde sine fodboldstøvler. Til billedet har han skrevet følgende tekst: “Lad os komme tilbage til arbejdet, gutter!”

Manchester United drager til Italien i denne uge, hvor de skal spille returopgør mod Milan i Europa League, men det er endnu ikke blevet bekræftet, hvorvidt Paul Pogba rejser med eller ej.

De skal dog spille to gange i løbet af tre dage, da de skal spille mod Leicester City i kvartfinalen i FA Cup, hvor Paul Pogba meget vel kan ende med at være at finde på banen.

LÆS OGSÅ: Manchester United indgår ny kontrakt med stortalent

Desuden vil den franske landsholdstræner Didier Deschamps torsdag bekræfte, hvorvidt Paul Pogba kommer til at være en del af landsholdets kommende kampe, hvilket også vil være en seriøs antydning af spillerens form.