Det er ikke just nogen hemmelighed, at Liverpool har haft store problemer med skader i forsvaret i denne sæson. Senest er det Fabinho og Joel Matip, der er blevet tilføjet til skadeslisten.

LÆS OGSÅ: Real Madrid forventer ikke at forlænge med Sergio Ramos

Derfor har klubben også været kædet sammen med flere forsvarere, hvilket omfatter Lilles Sven Botman og RB Leipzigs Dayot Upamecano. Ingen af de to klubber har dog været interesseret i at sælge i januar, hvilket efter sigende har fået Liverpool til at kigge i en overraskende retning.

Ifølge The Telegraph er de nemlig begyndt at kigge i retning af Arsenals 28-årige forsvarsspiller Shkodran Mustafi. Det skyldes, at han anses som en reel mulighed denne vinter, og derfor holder Liverpool også øje med hans situation.

Mustafi har ikke startet inde i en eneste Premier League-kamp i denne sæson, og har blot et halvt år tilbage af sin aftale. Der går dog rygter om, at Mustafi og Arsenal ophæver kontrakten, hvilket betyder, at han vil kunne skifte gratis til Liverpool. Det skriver The Telegraph.

LÆS OGSÅ: Brasiliansk legende til Barca: Det var en fejl ikke at sælge ham

Der er dog også andre muligheder, da Liverpool ifølge ESPN også er blevet sat i forbindelse med den 28-årige amerikaner Aaron Long, der i skrivende stund spiller i New York Red Bulls. Her skulle der dog ikke være tale om et permanent køb, men derimod en spiller, der vil blive hentet ind på en lejeaftale.