Der er klare forventninger om, at Xavi Hernández bliver ny træner i Barcelona. Seneste meldinger i den catalanske presse er, at han rejser til Barcelona lørdag morgen.

Det ser ud til, at det efterhånden kun er et spørgsmål om timer, før Xavi Hernández bliver præsenteret som ny Barcelona-træner. De seneste meldinger lyder på, at han rejser til Barcelona lørdag morgen.

LÆS OGSÅ: Officielt: Ousmane Dembélé er skadet igen

Flere spanske medier skriver, at der er forhandlinger mellem Barcelona og Al-Sadd igen i dag. Kan man ikke nå til enighed om en aftale, vil man i stedet betale hans frikøbsklausul på fem millioner euro. Barcelona ønsker nemlig ikke at udsætte det længere.

Det tyder derfor på, at det ikke længere er et spørgsmål om, hvorvidt Xavi bliver ny Barca-træner. Derimod er det et spørgsmål om, hvornår han bliver præsenteret i den catalanske klub.

Angiveligt er det blevet planlagt, at Xavi rejser til Barcelona lørdag morgen i samme fly som vicepræsident Rafa Yuste og sportsdirektør Mateu Alemany, der har været i Doha for at forhandle med Al-Sadd i de seneste dage.

Derfor er der også planer om, at Xavi bliver præsenteret som træner allerede i dag eller i morgen. Den officielle præsentation på Camp Nou vil dog først finde sted i løbet af næste uge. Sandsynligvis bliver det i starten af ugen.

LÆS OGSÅ: Xavi bekræfter: Vil til Barcelona

Ydermere er der meldinger om, at Barcelona har planer om, at det skal være Xavi, der står i spidsen for Barcelona den 20. november, hvor den catalanske storklub skal spille mod Espanyol på Camp Nou.