Der er meget, der taler for, at Rennes må se sig nødsaget til vinke farvel til Eduardo Camavinga denne sommer, hvis de altså ønsker at indkassere mest muligt for den 18-årige verdenssensation, da han har et år tilbage af sin nuværende kontrakt, som han efter sigende ikke skulle ønske at forlænge.

LÆS OGSÅ: Puig afviser adskillelige tilbud: Vil ikke forlade Barca

Han er da også et varmt navn i øjeblikket, da han skulle være at finde på ønskelisten hos en hel håndfuld stor klubber rundt om i Europa.

Men Rennes-præsident Nicolas Holveck fortæller dog nu, at man fortsat er ved at forhandle om en kontraktforlængelse, selvom han altså kan ende med at forlade klubben, hvortil han tilføjer, at det ikke bliver billigt at hente ham.

“Der forhandles fortsat. Alt er muligt – enten et salg i dette transfervindue, hvis der kommer et bud, som tilfredsstiller alle, eller en kontraktforlængelse,” udtaler Nicolas Holveck ifølge Manchester Evening News.

“Han kommer ikke til at forlade klubben billigt. Vi har haft masser af forhandlinger, men intet er sikkert – hverken det ene eller det andet.”

LÆS OGSÅ: Medie: Nu har Pogba besluttet sig

Det siges, at Manchester United og Paris Saint-Germain er de største bejlere til stortalentet, som – med hans nuværende kontraktsituation i mente – har et prisskilt, der tæller 222 millioner danske kroner.

Ifølge Transfermarkt er han allerede det dobbelte værd.