Præsidentkandidat: Messi skal være Barcelonas Michael Jordan

Nicolai Busekist — 20. nov 2020 10:51
Foto: Shutterstock

Lionel Messi skal være Barcelonas Michael Jordan, ifølge Jordi Farre. Han er blandt kandidaterne, der stiller op til præsidentvalget, der afholdes den 24. januar. I øjeblikket er det dog især Victor Font, der er favorit.

LÆS OGSÅ: Ter Stegen: Messi er vigtig for Barca

Efter Messi i sommers indleverede en transferforespørgsel, offentliggjorde Farre sine langsigtede planer for den seksdobbelte Ballon d'Or-vinder. Her sammenlignede han ham med NBA Hall of Fame- og Chicago Bulls-legenden Michael Jordan.

"At betvivle, hvad Messi har givet os er ikke fair," fortæller Farre til Esport3.

"Messi skal tilbydes et projekt for livet. Vi skal gøre Messi til Barcas Jordan. Vi arbejder på at tilbyde Messi et projekt i klubben."

Messi, hvis kontrakt udløber i slutningen af sæsonen, er fortsat knyttet til Premier League-giganterne Manchester City.

"Vi har allerede talt med Messis repræsentatnter," sagde Farre. "Vi har et forslag. Tilbuddet er ikke af økonomisk karakter."

"Leo har allerede tjent en masse penge. Det er en kærlighedshistorie. Jeg er sikker på, at jeg har et projekt, der vil overbevise Messi."

Messi skiftede som bekendt ikke væk i sommers. I stedet forblev han i klubben, hvor han nu spiller under den nuværende træner Ronald Koeman. Hans præstationer har dog langt fra været på samme niveau, som det hidtil har været tilfældet.

LÆS OGSÅ: Messi er godt på vej mod ny rekord

Den 33-årige har kun scoret tre mål i syv La Liga-kampe i denne sæson, mens han på tværs af alle konkurrencer har scoret seks mål.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere