Lionel Messis nuværende kontrakt med FC Barcelona udløber til sommer. Derfor vil han også kunne skifte gratis til en ny klub. Af enne årsag er det selvsagt et tema i den igangværende præsidentvalgkamp, hvor Joan Laporta er den klare favorit.

LÆS OGSÅ: Medie: United kan indgå i et stort spillerbytte med Real Madrid

Han har gjort det klart, at det for ham er afgørende, at man stadig har Messi i klubben efter sommerferien, hvilket han angiveligt også skulle have en plan til at sikre. Det gør han klart i et interview med Sky Sports

“Vi kommer til at få brug for et konkurrencedygtigt tilbud rent sportsligt. Han er en vinder, og han vil vinde med Barcelona. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan. Der er mange, som vil have ham, og han får brug for et vigtigt tilbud. Penge garanterer ikke titler,” sagde han til Sky Sports, og fulgte op med:

“Messi skaber større indtægter end udgifter. Han koster otte procent af klubbens udgifter, men han står for 30 procent af indtægterne i klubben.”

Hertil understreger han, at der simpelthen også er noget helt særligt ved at have Messis tilstedeværelse i klubben.

“Det vigtigste, som er uvurderligt, er, når man spørger et barn, hvem er den bedste i verden, så svarer de Messi med det samme,” lød det også fra Laporta over for Sky Sports.

LÆS OGSÅ: De Jong: “Jeg ved ikke, om det her er vores reelle niveau”

Der er flere klubber, der allerede er blevet nævnt som potentielle destinationer for Messi. Her er det dog særligt Manchester City og Paris Saint-Germain, der er nævnt som destinationer. Det skyldes primært, at der er få andre klubber, der har råd til den argentinske stjerne.