FC Barcelona afholder deres præsidentvalg på søndag, hvor 110.000 klubmedlemmer skal stemme om, hvem den næste præsident i den catalanske storklub skal være.

LÆS OGSÅ: Rakitic til Messi: “Jeg har vundet et trofæ, du aldrig får”

Valget kommer derfor til at blive afholdt kort tid efter de senest uroligheder i FC Barcelona, der blandt andet førte til, at den tidligere Barca-præsident, Josep Maria Bartomeu, blev arresteret.

Forud for valget på søndag, har præsidentkandidat Joan Laporta givet udtryk for, at han vil sørge for, at Manchester Citys Sergio Aguero bliver hentet til Barca til sommer. Det skriver Daily Mail.

Laporta er dog ikke den eneste kandidat, der fortsat er med i kampen. Både Victor Font og Antoni Freixa er fortsat med i kampen. Uanset hvem af de tre kandidater, der ender med at vinde, så kommer vedkommende dog til at stå over for en svær opgave med en klub, der er nærmest i ruiner med en gæld på 1,1 milliarder pund.

Den tidligere præsident Laporta, der var ved roret i den catalanske klub, da Pep Guardiola blev udnævnt som manager i 2008, kender behovet for økonomisk forsigtighed fremadrettet.

Netop derfor er han også interesseret i at bringe den nuværende City-angriber til klubben, da han til sommer vil stå uden kontrakt. Det betyder, at han vil kunne hentes ganske gratis. Den 32-årige argentiner har dog endnu ikke drøftet en eventuelt forlængelse med Manchester City.

LÆS OGSÅ: Avis: Serie A-klub vil bytte sig til Héctor Bellerín

På lige fod med hans ven og nuværende City-transfermål, Lionel Messi, har Aguero gjort det klart, at han ikke kommer til at træffe en beslutning, før denne sæson er overstået.