Der var først snak om, at Manchester United ville hente Kieran Trippier, men det blev fulgt op af nyheden om, at Arsenal havde overhalet dem indenom med forslaget om en byttehandel. De er nemlig også interesseret i at sikre sig Trippiers signatur på en aftale, hvor de i stedet ville sende Hector Bellerin til Atlético.

LÆS OGSÅ: Messi har accepteret kontrakttilbud

Men nu Marca at vide, at Atlético Madrid skulle være klar til at vinke farvel til deres profil Saul Niguez, som Manchester United og Chelsea skulle være blevet tilbudt for £40-45 millioner, hvilket kan vise sig at være et stort røverkøb, da han ville have kostet omkring £70-80 millioner for blot to somre siden.

Saul skulle også være klar til at byde et nyt eventyr velkommen i sin tilværelse, selvom hverken Manchester United eller Chelsea skulle have afgivet et bud endnu.

Den 26-årige Saul er før blevet kædet sammen med Manchester United, men intet tyder dog på, at han står højt på Solskjærs ønskeliste, hvorfor der altså ikke skulle være stor fokus på at hente ham til sommer.

LÆS OGSÅ: Cristiano Ronaldo udforsker sine muligheder

Dette kan dog selvfølgelig nå at ændre sig i løbet af transfervinduet, hvis man eksempelvis ikke formår at hente Sancho.