Dette indhold er sponsoreret

Har fodbold aldrig rigtig interesseret dig, men du bliver alligevel lidt misundelig, når kammeraterne gang på gang sætter sig sammen, når Premier League kampene spilles. Nogle tager endda til England for at se yndlings klubben spille. Ofte flere gange om året. Og du føler dig egentlig lidt udenfor gruppen. Allerede inden kampen er i gang, er der lagt op til den helt store fodboldfest. Nogle har fælles engelske favoritklubber, andre har niche klubber som favorit, måske pga en bestemt spiller eller holdets historie. Dine kammerater har en vældig fest og spiller og oddser, og der jubles og hujes undervejs under kampen, ligesom budweiser og merchandise fra de forskellige klubber er en fast bestanddel af fodboldfesten. Hvis du vil vide lidt mere om, hvad Premier League er for en størrelse og hvad premier league odds er, så læs med her.

Hvad er Premier League?

Premier League er en professionel engelsk fodbold liga. Der er tyve hold i ligaen. De møder hver modstandere to gange i løbet af en sæson. Ulig mange europæiske fodboldklubber holder premier league ikke vinterpause. Det betyder, at sæsonen går fra august til maj. Én gang hjemme og én gang ude. Det vil sige, at der spilles 38 kampe på én sæson. 

Tidligere var engelsk fodbold på et lavpunkt med voldelige hooligans, sammenstød blandt klubbernes tilhængere og forfaldne stadioner. Vi så blandt andet de engelske hooligans i aktion ved EM-finalen på Wembley Stadion i 2021. Ligesom de engelske spillere søgte væk fra klubberne pga. de dårlige betingelser. Det blev der imidlertid lavet om på i 1992, hvor fundamentet for premier league blev lagt. Omstruktureringen har betydet, at hooliganisme ikke er så fremtrædende mere, ligesom der er kommet mere struktur i ligaen. Herudover er Premier League nu mere populær end nogensinde og følges af fans verden over.

Hvordan oddser man på Premier League?

Har du nu besluttet dig for, at du også gerne vil med på vognen, så er du nødt til også at vide lidt om at oddse. Rigtig mange fodboldfans oddser på Premier League. Når du oddser, så spiller du på udfaldet af sportskampe. Da fodbold nok er en af verdens mest populære sportsgrene, er det meget naturligt, at det er her, at der er flest, der oddser. Du kan oddse på alt lige fra, hvem der vinder til, hvem der scorer det bedste mål. For en nybegynder kan dette godt virke totalt uoverskueligt, derfor findes der heldigvis platforme, som specifikt beskæftiger sig med Premier League odds, ligesom de også sammenligner forskellige bookmakere. Det er ikke så svært at lære, men spil er uforudsigeligt, så derfor er det altid en god idé, at oddse ansvarligt, og ikke bruge mere, end man har råd til at tabe.