Det seneste stykke tid har der været rygter om, at Robert Lewandowski kan være på vej til Premier League. Flere klubber har angiveligt udvist interesse for ham, men især City har ham på radaren.

LÆS OGSÅ: Journalist med bevis: ‘Antoines skifte er en realitet’

Manchester City har egentlig udset sig Harry Kane som deres primære transfermål. De er dog opmærksomme på, at der ikke er sikkerhed for, at en sådan handel bliver en realitet. Tottenham-boss Daniel Levy er nemlig ikke meget for at give sig.

Ifølge The Athletic har Manchester City allerede fået afvist deres første bud på Harry Kane. Mediet skriver, at de har budt 100 millioner pund på englænderen, men dette har Spurs afvist. Dog har de angiveligt ikke opgivet jagten, da The Athletic mener at vide, at de er villige til at betale 150 millioner pund.

Hvis ikke et køb af Harry Kane kan lade sig gøre, har Manchester City dog allerede udset sig et alternativ. De har nemlig set i retning af Bundesligaen og Bayern München, hvor de har et godt øje til Robert Lewandowski. Sådan lyder det fra det britiske medie Daily Mail.

Den 32-årige Lewandowski har tidligere udtalt, at han ikke vil afvise et skifte væk fra de tyske mestre. Manchester City er dog ikke ene om at ville have polakken, da han også er på radaren i Real Madrid.

Ydermere er det heller ikke sikkert, at de tyske mestre faktisk er villige til at give slip på ham. Han har nemlig en kontrakt, der løber i yderligere to år, hvorfor Bayern München også skal være villige til at sælge.

LÆS OGSÅ: Efter imponerende EM: Flere danske landholdsspillere på radaren i Premier League

Hvorvidt de er villige til at gøre dette, må tiden vise. Det er dog deres absolut bedste spiller, de ender med at give slip på, hvis de gør dette. I sidste sæson bidrog han nemlig med intet mindre end 48 mål i 40 kampe på tværs af alle turneringer.