Antoine Griezmann kan potentielt være fortid i FC Barcelona denne sommer. Han er blevet kædet sammen med flere klubber, og Barcelonas nyindkøb medfører mindre plads til franskmanden i truppen.

LÆS OGSÅ: Avis: Coutinho forlader Barcelona i nærmeste fremtid

Til trods for, at han er på radaren i flere klubber, vil det være de færreste, der faktisk har råd til ham. En af de klubber, der har udvist interesse for den franske stjerne, er engelske Manchester City med Pep Guardiola i spidsen – og de har råd!

Derfor kan det ikke udelukkes, at et skifte til Manchester City bliver en realitet denne sommer. Han er dog ikke klubbens førsteprioritet, hvilket fortsat er Harry Kane. Skulle det vise sig at være umuligt at hente Kane, er Griezmann næste mand på listen, skriver Mundo Deportivo.

Den spanske avis skriver også, at Ronald Koemans foretrukne fronttrio i næste sæson vil bestå af Lionel Messi, Sergio Agüero og Memphis Depay.

Af denne årsag kan Griezmann ende med blot at blive udskifter, hvilket han sandsynligvis ikke er tilfreds med. Det kan derfor motivere ham til at søge nye græsgange, da han næppe ønsker at tilbringe hele den kommende sæson på bænken.

Antoine Griezmann har dog kontrakt med Barcelona frem til 2024, og har ikke udtalt sig om sin fremtid. De fleste spanske medier, der har skrevet om spekulationerne om franskmandens fremtid, har dog skrevet, at han ønsker at blive i klubben.

Klubben kan dog potentielt forsøge at overbevise Griezmann om, at han bør finde sig en ny klub. Han er nemlig den næstbedst betalte spiller i truppen, hvorfor Barcelona kan spare rigtig mange penge i lønbudgettet, hvis de formår at sælge eller udleje Griezmann.

LÆS OGSÅ: Tottenham vil snuppe Barcelona-midt for næsen af Manchester United

I 2020/21-sæsonen blev det til 51 optrædener for Barcelona for den franske profil. I disse kampe bidrog han med 20 mål og 13 oplæg, hvorfor det bestemt er hans bedste sæson i Barcelona.