Der er konkurrence blandt klubber i hele Europa om at hente Barcelona-stjernen Ousmane Dembélé.

Den franske stjerne har endnu ikke underskrevet en kontraktforlængelse med FC Barcelona. Derfor ser det fortsat ud til, at han forlader klubben til sommer.

LÆS OGSÅ: Serie A-klub vil hente Manchester United-forsvarer

Da hans nuværende kontrakt løber frem til sommeren, står det ham frit for at forhandle med andre klubber. Derudover har han også mulighed for at underskrive en forhåndsaftale med en klub udenfor Spanien.

Han er blevet kædet sammen med flere klubber, hvilket inkluderer både Manchester United, Newcastle United, Chelsea og Juventus. De skulle angiveligt alle stå klar til at give ham en kontrakt, hvis han forlader Barcelona til sommer.

Nu skriver Mundo Deportivo dog, at Liverpool også er ‘klart inde i kampen’ om at hente Dembélé. De skulle angiveligt være meget ivrige efter at hente ham til Anfield forud for 2022/23-sæsonen.

Det kræver dog, at Liverpool er villige til at gå til lommerne. Den franske stjerne skulle nemlig stille krav om en enorm løn.

Faktisk er der forlydender om, at han kræver intet mindre end 700.000 pund om ugen, hvis han skal blive i Barcelona. Hans enorme lønkrav har angiveligt efterladt Barcelona-træner Xavi ‘målløs’.

På trods af, at han kræver en enorm løn, har den 24-årige stjernes agent, Moussa Sissoko, slået fast, at det ikke er økonomien, det handler om. Derimod har han kritiseret Xavi for den måde, som han har valgt at håndtere Dembélé på.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona-profil forhandler med Atletico Madrid

I denne sæson er det ikke blevet til mere end et enkelt mål og to oplæg i 10 kampe for den franske spiller. Det er meget dyrtkøbte mål og oplæg, såfremt en klub skal betale ham intet mindre end 700.000 pund om ugen. Det er nemlig svarende til hele 6,2 millioner kroner.