FC Barcelona skulle være klar til at sælge Memphis Depay denne sommer. Og nu er en Premier League-klub i færd med at forberede et bud.

Memphis Depay kan være fortid i FC Barcelona efter blot en enkelt sæson. Der har været en del rygter om, at han er på vej væk – og klubben skulle angiveligt være klar til at sælge ham.

LÆS OGSÅ: Xavi er stor fan: Barcelona gør 30-årig forsvarer til toptransfermål

Den hollandske angriber blev hentet til klubben, da det var Ronald Koeman, der stod i spidsen for truppen. Dengang var han førstevalg i angrebet, men sidenhen har han fået mere konkurrence.

I januars transfervindue blev både Adama Traoré, Ferran Torres og Pierre-Emerick Aubameyang hentet til klubben, hvilket har betydet, at spilletiden har været mindre for Memphis Depay.

Dette har ført til, at den spanske klub skulle være klar til at sælge ham. Det handler dog også om, at de arbejder på at hente Robert Lewandowski, hvilket der skal gøres plads til.

Nu skriver Fichajes, at Premier League-klubben Newcastle skulle være i færd med at forberede et bud på Memphis Depay, som de vil gøre til en del af en helt ny offensiv.

LÆS OGSÅ: Medie: Dette tilbud har Ousmane Dembélé fået fra PSG

Til trods for, at Memphis skulle være åben for at forlade FC Barcelona denne sommer, er det dog ikke sikkert, at han har interesse i at foretage et skifte til den nyrige Premier League-klub.