Jesse Lingard er fortid i Manchester United, da hans kontrakt er udløbet. Derfor skal han finde sig en ny klub.

Den 29-årige Jesse Lingard, der har været en del af Manchester United hele sin karriere, hvis man ser bort fra lejeophold, er fortid i klubben.

LÆS OGSÅ: Avis: Christian Eriksen har tilbud fra disse 6 klubber

Hans kontrakt er nemlig udløbet, hvilket vil sige, at han skal finde sig en ny klub, såfremt han har planer om at fortsætte sin professionelle fodboldkarriere.

Der er dog intet, der tyder på, at han ikke har planer om at finde sig en ny klub, og nu lyder det, at han har fået muligheden for at blive i Premier League.

Lingard, som har haft svært ved at få spilletid i Manchester United i de seneste år, havde et suverænt lejeophold i West Ham i den seneste sæson.

Til trods for dette, har det dog ikke være nok til at få De Røde Djævle til at holde på ham, da de har bekræftet, at han forlader klubben denne sommer.

Nu skriver GOAL, at Everton har vist interesse i at hente Jesse Lingard, da han står uden kontrakt og de derfor kan hente ham ganske gratis på en fri transfer.

LÆS OGSÅ: Inter sætter vildt prismærke på Milan Skriniar

Det vides dog ikke, om det er et tilbud, der er af interesse for Jesse Lingard, der efter sigende også skulle være af interesse i en række klubber i Serie A.