Kasper Schmeichel er dukket op på radaren i Premier League-klubben, der er på jagt efter en ny målmand.

Newcastle er på jagt efter en ny målmand, og har i denne forbindelse fået et godt øje til danske Kasper Schmeichel. Det skriver mediet talkSPORT.

LÆS OGSÅ: Dette kan forhindre Frenkie de Jongs skifte til Manchester United

Det er vigtigt for Newcastle, at de finder en pålidelig målmand, de kan have mellem stolperne i næste sæson. Og det mener de, at Schmeichel vil være i stand til at leve op til.

Den 35-årige målmand har kontrakt med Leicester frem til sommeren 2023. Det vides dog ikke, om den engelske klub vil være åbne for at sælge ham denne sommer.

Såfremt Leicetster er villige til at sælge Schmeichel, er det næppe prisen, der bliver et problem for Newcastle. Ifølge Transfermarkt er han nemlig værdisat til 4 millioner euro.

Der har dog ikke været antydning af, at Leicester har i sinde at skille sig af med Schmeichel. Derfor vil det sandsynligvis kræve et bud, der befinder sig en del over 4 millioner euro, hvis Newcastle skal hente ham.

LÆS OGSÅ: West Ham tilbyder Declan Rice ny kontrakt med stor lønforhøjelse

Hertil er det ikke sikkert, at den danske keeper har interesse i at forlade Leicester til fordel for Newcastle, til trods for, at han sandsynligvis kunne sikre sig en lukrativ kontrakt i den nyrige klub.