Flere af de største Premier League-klubber er blevet kædet sammen med Barca-stjerne Ronald Araujo. Nu lyder det, at Manchester United vil byde 50 millioner euro.

Ronald Araujo har imponeret sine præstationer i denne sæson. Det er præstationer, der ikke er gået uset hen, da han har skabt interesse i både Liverpool og Chelsea. Derudover har Manchester United også meldt sig på banen.

LÆS OGSÅ: Officielt: Barca-forsvarer skal opereres for brud i foden

Efter sigende har De Røde Djævle allerede budt 30 millioner euro for Ronald Araujo. Dette bud skulle Barcelona-præsident Joan Laporta dog have været hurtig til at afvise.

Nu skriver El Nacional, at Manchester United ikke har opgivet at hente Araujo til Old Trafford. Ralf Rangnick og co. skulle nemlig være i gang med at forberede et nyt bud på 50 millioner euro. Det svarer til ca. 370 millioner kroner.

Hvis det står til Barcelona, så skal han dog ingen steder. Spørgsmålet er dog, om et bud på 370 millioner er nok til at få dem på andre tanker.

Araujo har været en stabil forsvarer for den catalanske klub i denne sæson. Derfor ønsker klubben også at tilbyde ham en ny kontrakt, der kan binde ham til Camp Nou i flere år.

Efter sigende skulle den blot 22-årige forsvarer være indstillet på at forlænge sit ophold i Barcelona. Det er dog ikke helt uden betingelser fra hans side, da der er stillet krav om, at han får en klækkelig lønforhøjelse i sin nye kontrakt.

Angiveligt har den unge forsvarer på en årsløn på mindre end en million euro. Det gør ham til en af de lavest betalte spillere i hele klubben. At han beder om en lønforhøjelse, er der derfor ikke meget at sige til.

LÆS OGSÅ: Benzema giver Real Madrid ultimatum: Forlader klubben, hvis de gør det

Det vides dog ikke, hvor høj en løn han har stillet krav om. Tilsyneladende har det dog været højt nok til, at Barcelona ikke vil igangsætte kontraktforhandlingerne, før de har gjort plads i deres lønbudget.