Franske Ousmane Dembélé har fået et astronomisk tilbud fra Premier League-klubben Newcastle.

Newcastle United er ivrige efter at hente Ousmane Dembélé til klubben. Derfor har de flere gange kontaktet hans repræsentanter med tilbud.

LÆS OGSÅ: Manchester City sætter prismærke på Barca-transfermål

Ifølge Mundo Deportivo har den 24-årige franskmand fået et tilbud om at skifte til Newcastle på en fri transfer til sommer. Accepterer han dette, vil han få en tiltrædelsesbonus på 111 millioner kroner.

Det er dog ikke alt, for den engelske klub er nemlig også klar til at betale ham samme beløb i årsløn. Det betyder, at han vil tjene i alt 222 millioner kroner i sin første sæson i Premier League-klubben.

Det er skidt nyt for Barcelona, der for tiden arbejder på at nå til enighed med den franske offensivspiller om en ny kontrakt.

Den catalanske klub har nemlig ikke nogen mulighed for at matche det lukrative tilbud fra Newcastle. Barcelona er i massiv gæld, og arbejder fortsat på at nedbringe deres lønomkostninger.

I og med, at Dembélés kontrakt med Camp Nou-klubben udløber til sommer, kan han frit forhandle med andre klubber allerede fra januar. Her kan han derfor begynde at forhandle med Newcastle.

Står det til Barca-træner Xavi, skal den catalanske klub gøre, hvad de kan for at sikre, at franskmanden bliver i klubben. Xavi har nemlig ved flere lejligheder gjort det klart, at han håber på, at Ousmane beslutter sig for at blive i klubben.

Ousmane Dembélé har været meget skadesplaget i denne sæson, og derfor er det ikke blevet til mere end 49 minutter på banen på tværs af to kampe.

LÆS OGSÅ: Lampard peger på Barca-legende: Han er den hårdeste modstander, jeg har mødt

Han fik spilletid i det seneste opgør mod Benfica i Champions League, der endte 0-0. Han kan potentielt komme i aktion igen lørdag aften, hvor Barcelona skal spille mod Villarreal i La Liga.