Eden Hazards tid i Real Madrid ikke just været præget af succes. I denne uge nåede det dog et nyt lavpunkt, da en Burger Kig-ydmygelse af den belgiske profil viste sig at blive voldsomt populær i Spanien.

LÆS OGSÅ: David Moyes afslører: Vil overveje permanent aftale med Jesse Lingard

Da Real Madrid hentede den nu 30-årige belgier til klubben, betalte de over en milliard kroner for ham. Siden da er det blevet til blot 35 kampe for Real Madrid. Han har misset hele 43 kampe for Real Madrid, da han har været hårdt ramt af skader.

Nu er der dog rygter om, at hans spanske mareridt kan være slut til sommer. Ifølge mediet Defensa Central er Chelsea nemlig indstillet på at hente ham tilbage til Stamford Bridge. De er dog ikke villige til at betale mere end mellem 300 og 370 millioner kroner for Hazard.

“På Stamford Bridge anser man Hazard som en potentielt glimrende forstærkning forud for næste sæson, og klubben er overbevist om, at hans store uheld med skader vil være en saga blot, hvis han vender tilbage til Premier League, således at klubben vil kunne få den bedste version af spilleren at se igen,” lyder det fra Defensa Central.

LÆS OGSÅ: Mauricio Pochettino afviser: Det kommer aldrig til at ske

Hvis der er hold i rygterne, tyder det meget på, at der er tale om lidt af et sats fra Chelseas side. Den belgiske stjerne løb tidligere på ugen ind i en ny skade, der vil holde ham ude i omtrent en måned.