Ousmane Dembele har længe været rygtet væk fra Barcelona. Især én klub har vist stor interesse. Manchester United har nemlig jagtet ham siden sommerens transfervindue, men nu kan de være nødt til at droppe jagten som følge af Ansu Fatis skade.

LÆS OGSÅ: Hvad er Messis kriterier for en kontraktforlængelse?

De Røde Djævle blev set som en ny destination for Dembele allerede i sommers, hvor franskmanden blev set som et ideelt alternativ til Borussia Dortmunds Jadon Sancho. Et skifte blev dog aldrig til noget, hvorfor Dembele fortsat er i den catalanske klub.

Franskmandens problemer på Camp Nou er dog fortsat i denne sæson. Han har kæmpet med at få en fast plads i startopstillingen under Ronald Koeman, men den 23-åriges situation ser ud til at være ved at ændre sig i kølvandet på Fatis alvorlige skade.

Det er nemlig forvenligt, at det unge talent er ude i fire måneder, da han er blevet opereret i sin menisken. Ifølge det spanske medie Sport, er det Dembele, der vil blive fast mand i startopstillingen, indtil Fati er klar igen.

Som et resultat heraf, er der pludselig en mindre chance for, at Manchester United kan lave en handel med Barcelona om Dembele i januar-vinduet. Derfor siges det, at de nu vil skubbe deres interesse til næste sommer.

LÆS OGSÅ: Deschamps: “Pogba kan ikke være glad i Manchester United”

Dembeles nuværende kontrakt med FC Barcelona løber frem til 2022, og da den tidligere Dortmund-spiller tilsyneladende ikke har travlt med at sætte underskriften på en ny kontrakt, kunne den catalanske storklub meget vel være interesseret i at sælge ham til sommer.