Det har i lang tid set ud til, at FC Barcelona kommer til at tage afsked med Neto denne sommer. Han er blevet kædet sammen med flere klubber, men især Arsenal har virket interesserede. Nu menes de at have intensiveret deres interesse i Barca-keeperen.

LÆS OGSÅ: Riqui Puig hylder ny Barcelona-signing: ‘En af de bedste spillere’

Arsenal med Mikel Arteta i spidsen har allerede været aktive på transfermarkedet denne sommer, hvor de har hentet Nuno Tavares fra Benfica og Albert Sambi Lokonga fra Anderlecht. Det forventes dog, at The Gunners ikke er færdige med at handle.

Ifølge HITC er det fortsat af prioritet for Arteta at hente en målmand, der er god med fødderne. Den spanske træner ønsker nemlig at give mere konkurrence til den nuværende førstemålmand Bernd Leno.

Til trods for, at Arsenal længe har lignet Netos næste destination, er de dog ikke ene om interessen. Der er nemlig også en anden Premier League-klub i form af Tottenham, der er interesserede i Neto. Ifølge Netos agent bliver Arsenal dog betragtet som værende ‘den mest sandsynlige’ mulighed.

Barcelona hentede den nu 32-årige målmand fra Valencia i 2019, hvor de betalte 22,45 millioner pund for ham. Det er svarende til cirka 193 millioner kroner. Barcelona forventet dog ikke at kunne få en tilsvarende sum penge for ham, såfremt det skulle ende med at sælge ham denne sommer.

LÆS OGSÅ: Nu reagerer Simeone på Griezmann-rygter

Neto har ikke fået specielt meget spilletid i Barcelona, hvilket er en af årsagerne til, at han vil finde sig en ny klub. I sidste sæson blev det kun til 12 optrædener for Barcelona for den brasilianske målmand.