FC Barcelona er allerede i fuld gang med januars transferaktiviteter, og nu har de tilbudt Samuel Umtiti til Newcastle.

Barcelona-forsvarer Samuel Umtiti er blevet tilbudt til den nyrige Premier League-klub Newcastle United. Tilbuddet lyder på en lejeaftale med en købsoption. Det skriver Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Kontakt taget: Juventus til hente Morata-afløser i PSG

Newcastle-træner Eddie Howe ønsker at styrke truppen med to nye forsvarere. Han er begyndt at se sig om efter andre alternativer, efter deres bud på 30 millioner pund for Lilles Sven Botman blev afvist.

Umtiti, som har spillet én gang i denne sæson, er en af ​​de spillere, Barcelona ønsker at skille sig af med, så de kan registrere nye spillere i truppen. Han har indtil videre afvist tilbud fra fem andre klubber.

Barcelona er hårdt ramt på økonomien, og er nødt til at skære ned på deres lønudgifter. Kan de ikke det, vil de ikke kunne registrere Ferran Torres, som de har købt i Manchester City for 55 millioner euro, da de ikke kan holde sig under La Ligas lønloft.

Den catalanske klub siges at være blevet meget frustrerede over, at Samuel Umtiti har nægtet at forlade klubben. I sommer fik han også talrige muligheder, men han afviste hvert et tilbud han fik.

I stedet bønfaldt han klubpræsident Joan Laporta om at give ham en sidste chance for at bevise, at han kan spille sig til en plads i startelleveren. Desuden sagde han, at han ville forlade klubben i januar, hvis han ikke kunne dette.

Efter at han er blevet tilbudt til Newcastle, har tyrkiske Fenerbahce og en unavngiven fransk klub også givet ham nye tilbud, lyder det fra det catalanske medie SPORT.

LÆS OGSÅ: Serie A-klub vil have Braithwaite: Barcelona sætter prismærke på ham

Den 28-årige franske forsvarer, der tjener hele 220.000 pund om ugen (1,9 millioner kroner), mens at være til salg for 17 millioner pund. Han blev hentet til Barcelona fra Lyon tilbage i 2016, hvor catalanerne betalte 31 millioner pund for ham.