Det har i lang tid set uundgåeligt ud, at Lionel Messi er en mand, der er færdig i FC Barcelona. I sommers blev han modvilligt i klubben, selvom han havde indgivet et ønske om en transfer. En række kontraktuel ting medførte dog, at FC Barcelonas ledelse anført af Josep Maria Bartomeu pressede ham til at blive.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona-talents transferværdi på himmelflugt

De fleste vurderer dog, at det kun er et spørgsmål om tid, før Lionel Messi er på vej videre. Det store spørgsmål er dog, hvor han vil rejse hen. Der er nemlig kun et fåtal af verdens klubber, der har råd til at leve op til hans lønkrav. En af de klubber, som de fleste peger på, er Manchester City.

Nu lyder rygterne på, at de skulle være parate til at give ham et tilbud i det kommende transfervindue, for at åbne forhandlingerne med ham. Der er tale om et forudgående tilbud for en egentlig kontrakt, ifølge The Telegraph.

I og med, at hans nuværende kontrakt har udløb til sommer, har Manchester City næppe intentioner om at købe ham fri i det kommende transfervindue i januar. Derimod ønsker de blot at åbne op for forhandlingerne ved at give ham et tilbud, der matcher deres tanker.

LÆS OGSÅ: Medie: Det bliver Barcas offensiv mod Kiev

Manchester City er dog nødt til først at se på tallene, da Messi som bekendt ikke er en billig spiller at have løbende på banen.