Barcelona har planer om at skifte ud i forsvaret. Derfor er de indstillet på at tage afsked med forsvarsspiller Clement Lenglet.

At den catalanske klub er klar til at tage afsked med Lenglet, har de tilsyneladende hørt en fugl synge om i Newcastle. I hvert fald skulle de være interesseret i at hente ham til sommer.

Det skriver den catalanske sportsavis SPORT.

Der er flere spillere, som Barcelona gerne ser solgt til sommer. En af dem er franske Lenglet, der ikke har fået meget spilletid, siden Xavi har overtaget rollen som cheftræner.

I og med, at der er udsigt til, at der til sommer vil blive hentet flere forstærkninger til forsvaret, er der næppe gode forudsætninger for, at situationen ændrer sig for 26-årige Lenglet.

Blandt andet skulle Barcelona være nået til enighed med danske Andreas Christensen, der derfor forventes at skifte fra Chelsea til Barcelona, når denne sæson er slut.

Det anslås, at Lenglet har en markedsværdi på 15 mio. euro (111 mio. kr.). Derfor vil det sandsynligvis være et beløb i dette prisleje, som Newcastle skal finde frem, hvis de skal hente franskmanden.

Hvorvidt Langet er villige til at skifte til Newcastle, vides dog ikke. Ifølge Transfermarkt har han kontrakt med Barcelona frem til 2026, hvorfor han ikke er tvunget til at forlade klubben til sommer.