I et stykke tid har det tydet på, at Martin Braithwaite forlader Barcelona denne sommer. Nu er der forlydender om, at Premier League-klubben Wolves ønsker at hente ham. Det skriver spanske La Razon.

LÆS OGSÅ: Messi slår Cristiano Ronaldos rekord

Meget tyder derfor på, at den danske landsholdsspiller kommer til at vinkel farvel til livet i Barcelona denne sommer. Det bør dog ikke komme som nogen overraskelse for angriberen, da han altid har været en midlertidig løsning.

Tilsyneladende ser det dog ud til, at han får flere destinationer at vælge mellem. Ifølge La Razon er der nemlig også interesse for den 30-årige dansker fra Valencia. Her skulle Barcelona have forsøgt at udnytte interessen for Braithwaite til at indgå en byttehandel med Yunus Musah. Det har Valencia dog afvist.

Derfor er der også mere, der peger i retning af, at han ender med at skifte til en Premier League-klub. Dog er Wolves ikke den eneste engelske klub, som han er blevet kædet sammen med på det seneste.

La Razon skriver nemlig, at der også er interesse fra West Ham, ligesom det siges, at Brighton er interesserede. Sidstnævnte nærmer sig tilmed et salg af Ben White til Arsenal, hvilket kunne give dem midlerne til et køb af danskeren.

LÆS OGSÅ: Slår Saul-byttehandel fejl, vil Barcelona hente Lille-spiller

Det er særligt hans flotte form og gode præstationer under dette års EM, der har medført en øget interesse for Braithwaite. Ligeledes har det også medført, at Barcelona har besluttet at hæve prisen på danskeren, såfremt det skulle komme til et salg i løbet af sommeren.