Chelsea har ikke et voldsomt antal angribere at trække på i den kommende sæson. Alligevel skulle de angiveligt være villige til at sælge den 23-årige Tammy Abraham.

LÆS OGSÅ: Manchester United fører kapløbet om La Liga-stjerne

Han er på radaren i Aston Villa, som ønsker at hente ham tilbage til klubben, da han havde et succesfuldt lejeophold i klubben i 2018/19-sæsonen, hvor han spillede en stor rolle for den engelske klub.

The Athletic skriver, at Abraham ikke i første omgang var en prioritet for Aston Villa, men at de nu er åbne for det. Årsagen skulle være, at der er opstået en usikkerhed omkring Jack Grealishs fremtid, der rygtes væk fra Aston Villa.

Derudover tilføjer The Telegraph, at Tammy Abraham skulle være den foretrukne løsning for Aston Villa. Mediet skriver også, at Chelsea er villige til at sælge Abraham, såfremt en eventuel køber er klar til at betale en sum på 40 millioner pund.

Aston Villa skulle angiveligt være meget ivrige efter at hente Tammy Abraham tilbage til klubben. Da han var udlejet til klubben, scorede han intet mindre end 26 mål i 40 kampe, og spillede en stor rolle i deres oprykning til Premier League.

I de to efterfølgende sæsoner er Abraham også sluttet som en af Chelseas topscorere. På nuværende tidspunkt har han på vegne af London-klubben scoret 30 mål i 82 kampe på tværs af alle turneringer.

LÆS OGSÅ: Afsløret: Her er Messis årsløn efter lønnedgang

Til trods for, at han har leveret på et ganske fornuftigt niveau, ser Thomas Tuchel ikke ud til at have tillid til den 23-årige angriber. Det har han bevist ved kun at give ham 19 minutters spilletid siden den 20. februar.