På trods af, at Joakim Mæhle har kontrakt med italienske Atalanta frem til sommeren 2025, kan han være på vej væk allerede denne sommer.

Såfremt den danske stjerne skulle have mod på at søge nye græsgange i det engelske, skulle der nemlig være mulighed for dette.

– LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente Koundé: Dette er de klar til at betale

Ifølge lokalmediet Tutto Atalanta er Joakim Mæhle nemlig havnet på radaren i West Ham, som ved flere lejligheder har scoutet ham – blandt andet i Parken i seneste landsholdssamling.

Angiveligt har den engelske klub kunne lide, hvad de har set, for nu lyder det, at de gør sig seriøse overvejelser om at hente den danske back til London.

Ifølge Transfermarkt har den danske højreback en markedsværdi på 14 millioner euro, hvilket svarer til 104 millioner kroner, men der har været forlydender om, at prisen kan stige til op mod 150 millioner kroner.

Den 25-årige danske stjerne har kontrakt med Atalanta i flere år endnu, og han har tidligere udtalt, at han ikke har travlt med at komme væk fra den italienske klub.

Spørgsmålet er dog, om han vil lade sig friste, hvis West Ham smider et kontrakttilbud på bordet foran ham.

– LÆS OGSÅ: Medie: Martin Braithwaite kan få ophævet kontrakt

Atalanta skulle i hvert fald være åbne for at give slip på ham denne sommer, men som det også er tilfældet med de fleste andre potentielle handler, kræver det, at den rette pris bliver betalt.