Kingsley Coman har på det seneste været rygtet væk fra Bayern München. Nu er der forlydender om, at han potentielt kan være på vej til Premier League, efter kontraktforhandlingerne har ramt en stopklods. Hans nuværende kontrakt med den tyske klub løber frem til 2023.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub vil hente Braithwaite

Ifølge franske L’Equipe er Chelsea interesserede i at bringe ham til London. I stedet for at købe ham i en ren handel, vil de dog bytte sig til ham. Det franske medie skriver, at de er klar til at sende Callum Hudson-Odoi den anden vej.

Han havde 37 optrædener for The Blues i sidste sæson, men det blev kun til 10 starter i Premier League. Det vidner om, at han endnu ikke har spillet sig til en fast plads i truppen, men derimod primært bruges som udskifter.

L’Equipe skriver desuden, at Bayern München er åbne for at sælge Coman, da de – som mange andre klubber – er finansielt ramt af pandemien. De er dog ikke villige til at sælge for enhver pris, da de vil have 90 millioner euro for franskmanden i en handel. Det er svarende til 670 millioner kroner.

Det er tilsyneladende en sum penge, som Chelsea ikke har i sinde at smide i retning af Tyskland. Derfor vil de forsøge sig med en byttehandel, der involverer Hudson-Odoi. Ham forsøgte Bayern München nemlig at lokke væk fra Stamford Bridge i sidste måned, hvilket de ikke havde succes med.

LÆS OGSÅ: Van Dijk langer ud efter journalist: Skam dig

Bayern-boss Julian Nagelsmann siges dog at være ivrig efter at beholde Coman, mens Thomas Tuchel har besluttet, at Hudson-Odoi er i overskud i Chelsea.