Premier League-klubben ønsker at styrke offensiven til sommer. I denne forbindelse skulle de have et godt øje til PSG-stjernen.

Newcastle siges at have intensiveret deres interesse i Neymar. Det sker kort efter, at den brasilianske stjerne blev mødt af buhen fra klubbens egne fans.

Denne episode skulle have medført, at Neymar har indstillet sig på at forlade den franske klub til sommer. Dette forudsætter dog, at han kan finde en klub, der ikke blot vil købe ham fri, men også matche hans enorme løn.

Den 30-årige Neymar blev i 2017 hentet til PSG for hele 222 mio. euro. Der er dog intet, der tyder på, at klubben kan sælge ham for samme beløb. Ifølge Transfermarkt lyder hans markedsværdi i skrivende stund på 90 mio. euro.

Hertil siges det, at den brasilianske stjerne har sikret sig en ugeløn på 606.000 pund i Paris Saint-Germain. Ønsker han at opretholde det høje lønniveau, vil der kun være få klubber, der er en reel mulighed for ham.

Nyrige Newcastle vil dog være en af de få klubber, der kan finde pengene til dette. Hvorvidt de er villige til at matche hans nuværende løn, er dog svært at sige.

Denne sæson har bestemt ikke være den bedste i Neymars karriere. Han har været plaget af skader, og har kun spillet i alt 20 kampe. I disse kampe har han bidraget med 5 mål og 5 oplæg.