Han har haft svært ved at etablere sig som fast mand i United-truppen, og nu rygtes det, at Everton til hente Donny van de Beek

Den 24-årige Donny van de Beek blev hentet til Manchester United i september sidste år. Siden da har han kæmpet for at etablere sig som fast mand i truppen, hvilket han dog ikke har haft nogen succes med.

LÆS OGSÅ: Chelsea har udset sig Juventus-profil som toptransfermål

Siden sin ankomst på Old Trafford sidste år, er det kun blevet til 1.597 minutters spilletid fordelt på 39 kampe. Det oplyser Transfermarkt, der også beretter, at han i disse kampe har bidraget med et enkelt mål og to oplæg.

På trods af, at han ikke har fået meget spilletid, har Ole Gunnar Solskjær ikke udvist interesse i at skille sig af med ham. Tværtimod har han givet udtryk for, at han vil have, at han bliver i klubben. Det har han gjort klart, da han har været rygtet til flere andre klubber.

Denne sommer blev han blandt andet rygtet til Everton, som angiveligt forsøgte at bringe den unge hollænder til Goodison Park. En transfer kom ikke plads i sommers, men det ser ikke ud til, at de har opgivet idéen om at hente ham.

Nu skriver Liverpool Echo nemlig, at Everton har planer om at forsøge at hente ham igen til januar. Det store spørgsmål er dog, om de har held med at lokke den hollandske midtbanespiller væk fra Manchester United.

LÆS OGSÅ: Manchester City vil konkurrere med Barcelona om Atalanta-profil

Tidligere har Donny van de Beeks agent nemlig givet udtryk for, at hollænderen er fokuseret på at etablere sig i Manchester United, hvorfor en transfer ikke ville komme på tale. Tiden må vise, om han har ændret sit syn på dette.