Tiden er snart inde til, at man skal afsted med sine respektive landshold, hvilket også gælder Jannik Vestergaard, der rejser med Danmark til Israel, hvorefter man har kampe mod Østrig og Moldova.

LÆS OGSÅ: Derfor fører City kampen om Håland mod United

Det er dog noget, som Vestergaards manager ikke kan forstå. Southampton-manager Ralph Hasenhüttl har nemlig ikke den store forståelse for, hvorfor man vælger at rejse rundt, når man lever under corona-pandemien.

Det fortæller han i et interview med Sky Sports.

“For at være helt ærlig, når man ser på, hvor svære rejser er for tiden, og de bump, som man skal over, når man skal tage og blive klar for os igen, så er det en lille smule nonsens,” siger han og fortsætter:

“Vi kan ikke få lov til at forlade landet uanset hvad, og så flyver de rundt over hele verden under sådan en pandemi. Jeg kan ikke se nogen grund til, at det skal være sådan her,” kommer det fra Hasenhüttl.

Han ved dog godt, at det er noget, han er nødt til at acceptere. Han tilføjer dog efterfølgende, at han kun kan acceptere det, hvis spillerne er i stand til at spille med det samme, de vender retur.

LÆS OGSÅ: Laportas spareplan: Dette vil han tilbyde Messi

Han kan trøste sig med, at Vestergaard ikke skal så langt, hvilket man dog ikke kan sige for Liverpool-lejesvenden Takumi Minamino, som skal til Sydkorea.