Der skal ikke herske tvivl om, at Manchester United er blevet sat i forbindelse med rigtig mange spillere forud for det kommende transfervindue. En af dem, d e er blevet sat i forbindelse med, er Jack Grealish.

LÆS OGSÅ: Manchester United har udset sig PSG-stjerne som potentiel Cavani-afløser

Aston Villa har i øjeblikket gang i en ganske godkendt sæson. I sidste sæson nåede de kun lige at redde skindet, da de i deres sidste kamp sikrede sig overlevelse i Premier League. I denne sæson forholder det sig dog anderledes, da de faktisk kæmper med om de europæiske pladser. En stor del af grunden til dette, er den særdeles velspillende Jack Grealish.

Den engelske landsholdsspiller, som er anfører i klubben, har i lang tid været helt i toppen af ønskelisten hos rivalerne fra Manchester United. Angiveligt var de tæt på at blive enige om et skifte sidste sommer, men denne handel endte dog med at løbe ud i sandet. Det skulle have været som følge af , at Grealishs pris blev hævet på samme dag, hvor klubben sikrede sig overlevelse i Premier League.

Nu skriver det spanske medie Todo Fichajes, at interessen for Grealish bestemt ikke er faldet hos Manchester United. Derimod skulle han fortsat være at finde øverst på klubbens ønskeseddel. For at realisere deres ønske om at købe Grealish, skal de dog have den store pung frem. Angiveligt skulle Aston Villa nemlig have prissat ham til hele 740 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Medie: Haaland har valgt denne klub

På trods af, at han har været ude med en skade i sit ene skinneben siden februar, er det alligevel lykkedes ham at bidrage med syv mål og 13 oplæg i denne sæson.