Aftenen før det lykkedes ham at slå Ruud van Nistelrooys målrekord i Premier League tilbage i 2015, indtog Jamie Vardy store mængder alkohol på sit hotelværelse. Det har hans tidligere holdkammerat Ritchie De Laet fortalt til Sportwereld.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona snupper Agüero

I et opgør mod Manchester United i november 2015 formåede Jamie Vardy at score for 11. kamp i træk, hvilket også betød, at han satte en ny rekord for fleste kampe i træk med mål. Ruud van Nistelrooy var tidligere indehaver af rekorden, som lød på ti kampe i træk.

Hvad mange dog ikke er klar over er, at Leicester-stjerne faktisk havde indtaget store mængder alkohol på sit hotelværelse aftenen inden kampen mod De Røde Djævle.

“Vi havde vores eget ritual. Vi fik vores holds chauffør til at købe en flaske portvin til os, som vi straks skjulte på vores hotelværelse. Her drak jeg et lille glas af det, men han (Vardy, red.) bundede resten af flasken. Næste dag slog han rekorden. Sikken en fyr,” lød det fra Ritchie De Laet.

LÆS OGSÅ: Tuchel er gået i tænkeboksen: Chelsea-stjerne kan skifte position permanent

Det skete i 2015/16-sæsonen, hvor Jamie Vardy ikke blot kunne bryste sig af at overtage førnævnte målrekord fra Ruud van Nistelrooy. Det var nemlig også i denne sæson, at Leicester endte med at vinde det engelske mesterskab.