Det er ikke gået nogens næse forbi, at Robert Lewandowski igen spiller en fremragende sæson. Han har dog været holt væk fra kridtstregerne i en måned, da han har døjet med en skade, men der har ikke ændret på stillingen, når man kigger på Den Gyldne Støvle, hvor han står noteret for at have lavet 36 træffere.

LÆS OGSÅ: Officielt: Barca-medlemmer kræver afstemning om deltagelse i Super League

Det er derfor ikke nogen overraskelse, at flere klubber er interesseret i Lewandowski. Det siges, at meget af interessen stammer fra Premier League, hvor flere klubber er på udkig efter en 9’er til klubben.

Journalisten Max Biefeld melder, at flere klubber har meldt sin interesse til hans agent, men Sky-report Marc Behrenbeck melder, at Manchester United meget vel er blandt dem.

“Vi kan ikke sætte navn på alle de interesserede klubber præcist, da vi stadig laver research på det, men det er klart, at der er mange hold på udkig efter en 9’er denne sommer. Flere topklubber kigger efter en angriber, heriblandt Manchester United, fortæller Behrenbeck.

Sky Deutschland erfarer, at Bayern München allerede er blevet kontaktet angående en mulig handel, men det bliver naturligvis meget svært at overtale dem om at sælge. Bayern München har papir på Lewandowski frem til 2023.

Sky Sports skriver, at man derfor skal hoste op med mindst 600 millioner kroner, hvis man vil have Lewandowski. Det er naturligvs meget at betale for en 32-årig i disse tider.

LÆS OGSÅ: Medie: Zenit viser interesse for Barcelona-forsvarer

Han ser dog ikke ud til at have mistet sin målnæse.