Liverpool er klar til at sælge ud af truppen til sommer. En af dem, der kan ende med at blive solgt, er kantspiller Xherdan Shaqiri.

LÆS OGSÅ: Superagent Raiola tilbyder Serie A-stjerne til Barcelona og Juventus

Shaqiri har aldrig fået etableret sig som fast spiller i sin tid på Anfield, men han har været en del af truppen, der har vundet både Champions League og Premier League.

Han har desuden aldrig været udelukket helt af Jürgen Klopp. Skal han have det bedste ud af sin karriere, er det dog sandsynligvis på tide, at han finder sig en klub, hvor spilletiden er større. Han er nemlig 29 år gammel.

Skulle Liverpool sælge Shaqiri til sommer, ville han tilmed ikke koste de interesserede klubber en formue. Ifølge journalist Ekrem Konur lyder det magiske tal på blot 14 millioner euro, hvilket svarer til 104 millioner kroner.

For en spiller med Shaqiris erfaring og som besidder evner, der ikke kan betvivles, kan det vise sig at være en god pris. Derfor er der også flere klubber, der har udvist interesse for den schweiziske spiller forud for sommerens transfervindue.

LÆS OGSÅ: Liverpool har udset sig Premier League-profil som afløser for Wijnaldum

Ifølge Ekrem Konur er både Sevilla, AS Roma og Lazio ikke blot interesserede, men har også allerede taget kontakt til spilleren med henblik på potentielt at skrive kontrakt med ham i det kommende transfervindue.