Antonio Conte ønsker at styrke sin trup i januars transfervindue. Her ønsker han at bringe Inter-spilleren Stefan De Vrij til London.

Januars transfervindue nærmer sig, og her har Conte angiveligt planer om at være aktiv. Tottenham-træneren vil nemlig hente en af sine tidligere spillere.

LÆS OGSÅ: Lampard peger på Barca-legende: Han er den hårdeste modstander, jeg har mødt

GiveMeSport skriver, at Tottenham ønsker at hente en centre-half, der kan spille bagfra. Her skulle Inter Milans Stefan De Vrij være den spiller, de bedst kan lide til rollen.

Ifølge Football Insider har spilleren allerede fortalte sine nære venner, at han er åben for et skifte til Tottenham i januar, og at han er opmærksom på interessen fra London-klubben.

Ifølge journalist Paul Brown ønsker Conte at hente en spiller, der har evnerne til at spille bagfra, og han ener at De Vrij passer rigtig godt på den profil, han er på jagt efter.

“Men jeg tror, at den primære profil som Antonio Conte ønsker, er en midterforsvarer, der kan spille den ud. De Vrij ser ud til at være den, som Spurs bedst kan lide til den rolle,” sagde Paul Brown til GiveMeSport.

Den 29-årige De Vrij har spillet i alt 413 kampe i løbet af sin karriere, hvor han har spillet for både Feyenoord, Lazio og Inter Milan.

I løbet af sin karriere er det også blevet til 24 mål og 14 oplæg for De Vrij. Han leverede de fleste af disse mål, da han spillede for Lazio, da han i sin tid i klubben leverede ti mål.

Med hensyn til at spille den ud bagfra, har De Vrij en afleveringsprocent på 90,5% i denne sæson, mens han i sidste sæson under Conte havde en endnu højere afleveringsprocent på næsten 94%.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona enige med Manchester City-spiller

Dertil havde han i gennemsnit 61,3 afleveringer pr. kamp. Til sammenligning er der ingen forsvarer i Spurs-forsvaret, der har haft et gennemsnit, der er højere end 53,8 i Premier League i denne sæson.