Onsdag aften får FC Midtjylland besøg af Atalanta i Champions League. Forud for kampen har italienernes cheftræner fremhævet ved et pressemøde, at Pione Sisto bliver betragtet som en af deres største trusler.

I FC Midtjylland lægger de heller ikke skjul på, at de har stor forventninger til Pione Sisto. Det har FCM-cheftræner Brian Priske også gjort meget klart.

Desuden fortæller han også, at han glæder sig over, at det er lykkedes for den midtjyske Superliga-klub at hente kantspilleren hjem fra Celta Vigo.

“Pione er en topspiller i Europa, det er der ikke nogen tvivl om. Vi er alle sammen glade og stolte over, at det lykkedes at få ham hjem allerede nu i hans bedste alder,” udtaler Brian Priske.

Hertil tilføjer han også:

“Han har allerede vist, de kvaliteter han har, og hvad han kan give os. Der er ingen tvivl om, at han kommer til at spille en stor rolle for os.”

I en kamp som onsdag aftens opgør mod Atalanta, er et opgør, hvor Sisto for alvor skal vise sit værd. Dog hæfter Priske sig ved, at Sisto er klar over, at det er holdet, der er i fokus.

“Det bedste for mig i forhold til Pione har været hans tilgang til os som hold og gruppe. Han har givet videre til hver enkelt spiller og til hele holdet og ikke sat sig selv i fokus på banen. Han har både vist høj kvalitet og klasse. Og hvis vi skal have succes, så skal det komme fra hele holdet,” siger FC Midtjylland-træneren.