Ifølge det østrigske medie Salzburger Nachrichten holder en række Premier League-klubber et nøje øje med 22-årige Patson Daka, der i øjeblikket spiller for Red Bull Salzburg. Ifølge mediet skulle der være tale om både Liverpool, Arsenal samt begge Manchester-klubber.

LÆS OGSÅ: “Han fortjener sin plads”: Alan Shearer giver sin mening om De Gea vs Henderson

Den 22-årige angriber, der er fra Zambia, er meget fleksibel og kan spille på tværs af hele frontlinjen. Ifølge TEAMtalk er vurderet til omtrent 150 millioner kroner, og har kontrakt med den østrigske klub frem til 2024.

I denne sæson er det blevet til 27 mål for Patson Daka, hvoraf 20 af dem er blevet scoret i 18 kampe for Salzburg i den østrigske Bundesliga, hvor de i skrivende stund er i front med syv point ned til andenpladsen.

I sidste sæson spillede han også en rigtig god sæson, hvor han leverede 27 mål for den østrigske klub. De mange mål har naturligvis medført, at spejdere fra klubber i hele Europa er begyndt at se nærmere på ham.

Sidste sommer blev han sat i forbindelse med Tottenham, og han er fortsat på radaren hos flere storklubber. Arsenal er ogås nævnt som en klubber, der har interesse i Daka, der ankom til Østrig i 2017 fra Kafue Celtic i sit hjemland Zambia.

LÆS OGSÅ: Medie: Denne Mason Greenwood-statistik bør berolige Manchester United-fans

West Ham har efter sigende også udvist interesse for Daka i januar, hvor de ledte efter en erstatning for Sebastien Haller.