Manchester United kan ende med at overhale både Liverpool og FC Barcelona indenom i kampen om Atletico-spiller Saul Niguez. Ifølge det britiske medie Daily Star har Manchester United nemlig indledt forhandlinger med Sauls agent.

LÆS OGSÅ: Manchester United har henvendt sig til Barcelona med byttehandel

Atletico Madrid-spilleren spillede en stor rolle i klubbens succes i La Liga i sidste sæson. Derfor er den spanske klub heller ikke villige til at sælge ham for enhver pris. Derimod mener Daily Star at vide, at de er klar til at slippe ham for en sum på 60 mio. pund. Det er svarende til 517 millioner kroner.

Tidligere har der været forlydender om, at Barcelona og Atletico Madrid arbejder på en byttehandel med Saul. Denne handel vil sende Saul til Barcelona, mens Antoine Griezmann vil blive sendt den anden vej. Forhandlingerne mellem de to klubber er dog blevet sat på pause.

Det hævdes nu, at De Røde Djævle og Ole Gunnar Solskjær vil forsøge at udnytte, at de to spanske klubber ikke kan nå til enighed. Det rapporterer både Daily Star og spanske Mundo Deportivo.

Den spanske avis mener endda at vide, at Manchester Uniteds forhandlinger med spillerens agent er på et fremskredent stadie. Saul har i lang tid været kædet sammen med et skifte væk fra Wanda Metropolitano denne sommer, hvor han tilbragt de sidste 13 år.

LÆS OGSÅ: Solskjær giver opdatering på Lingard

Derfor kan det bestemt heller ikke afvises, at Atletico Madrid dropper planerne om at indgå i en byttehandel med Barcelona. Er De Røde Djævle klar til at betale en god sum penge for den 26-årige midtbanespiller, kan det potentielt være nok til at få Atletico til at sælge.