Det er ikke nogen hemmelighed, at Ole Gunnar Solskjær har et ønske om at styrke forsvaret i Manchester United til sommer. Det har han også gjort meget klart over for ledelsen, skriver lokalmediet Manchester Evening News.

LÆS OGSÅ: Journalist: Derfor kan Manchester United beslutte at sælge Axel Tuanzebe til sommer

Forud for sommerens transfervindue er Manchester United blevet sat i forbindelse med en lang række forskellige forsvarsspillere. Hidtil har der dog kun været tale om rygter, da der endnu intet er blevet bekræftet af De Røde Djævle.

Ifølge Manchester Evening News har De Røde Djævle blandt andet Ben White på radaren. Ikke nok med, at han er en af de spillere, som de har på radaren, så skulle han også være klar til at skifte til Manchester United. Det er også det lokale Manchester-medie, der skriver dette.

Hertil bliver det dog også tilføjet, at Brighton efter sigende ikke skulle være meget for at slippe Ben White. I sidste sæson var han udlejet til Leeds, hvor han spillede en god sæson. Han har formået at opretholde et højt niveau, som han har taget med sig ind i denne sæson.

I og med, at de ikke er meget for at give slip på ham, kræver de derfor, at en potentiel ny klub betaler 35 mio. pund for ham. Det vil sige, at Manchester United skal betale 300 mio. danske kroner, hvis de vil sikre sig Ben White til sommer.

LÆS OGSÅ: Ny partner til Maguire: Man Utd har henvendt sig til Serie A-klub med forespørgsel om forsvarer

Foruden den 23-årige englænder, har The Red Devils også kig på Pau Torres, der i skrivende stund spiller for Villarreal. Han skulle angiveligt også stå højt på Ole Gunnar Solskjærs ønskeliste.