Det var nogle vilde scener, der udspillede sig ude foran Manchester Uniteds hjemmebane Old Trafford, som søndag eftermiddag var stedet, hvor tusindvis af United-fans havde samlet sig og protesterede forud for kampen mod Liverpool, der måtte udskydes som følge af menneskemylderet.

LÆS OGSÅ: Solskjær udpeger farlig Roma-stjerne: Ham skal United holde styr på

I kølvandet på episoden har Manchester United Supporters’ Trust skrevet et åbent brev til klubejerne, Glazer-familien, hvori man kræver, at man kommer til at se forandring i måden, hvorpå klubben bliver drevet.

De har helt konkret udvalgt fire punkter, som de har valgt at slå ned på, og som de mener, man skal have ændret.

“Ingen af ​​os ønsker, at dette skal fortsætte. Vi har alle bedre ting at tage os til. Så vi er nødt til at finde en vej fremad, og vi har derfor en plan med fire punkter til jer.”

“Engager og promover villigt og åbent den regeringsinitierede fan-ledede gennemgang af fodbold, og brug dette som en mulighed for at genoprette den nuværende ejerskabsstruktur til fordel for tilhængere.”

“Udnævn straks uafhængige direktører i bestyrelsen, hvis eneste formål er at beskytte klubbens interesser som fodboldklub og ikke dets aktionærer.”

“Arbejd mere bredt med Manchester United Supporters Trust og tilhængere for at indføre en aktieordning, der er tilgængelig for alle, og som har aktier med samme stemmeret som dem, som Glazer-familien har.”

“Hvis appetitten er der blandt fans, bør I byde velkommen og ikke yde nogen modstand mod, at Glazer-familiens aktiepost reduceres til et mindretal eller endda bliver købt helt ud.”

LÆS OGSÅ: Sviner United og Liverpool: “Tag deres titler fra dem”

“Forpligt jer til fuld kommunikation med sæsonkortholdere om væsentlige ændringer i vores klubs fremtid, herunder de turneringer, vi spiller i,” står der i brevet.