Manchester City, Bayern München og Paris Saint-Germain siges alle at være interesserede i den 23-årige Leipzig-spiller Christopher Nkunku

Den offensive midtbanespiller arbejdede sig op gennem ungdomsrækkerne i Paris Saint-Germain, inden han forlod dem til fordel for RB Leipzig i 2019. Hans præstationer for Bundesliga-klubben sidenhen ikke gået ubemærket hen.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil hente skadet Barcelona-stjerne

Ifølge spanske Fichajes har både Manchester City, Bayern München og Paris Saint-Germain nemlig vist interesse for den 23-årige franske midtbanespiller.

Da RB Leipzig tabte 6-3 til Manchester City i Champions League, var det Christopher Nkunku, der stod for at score alle tre hold for den tyske klub. Efter dette opgør er der blot blevet skabt øget interesse omkring ham.

Paris Saint-Germain siges at være interesseret i at hente en ny mand til midten næste sommer. Her skulle de især have fokus på Paul Pogba. Skulle det ske, at De Røde Djævle overbeviser ham om at blive, vil de i stedet rette fokus mod Nkunku.

Foruden Ligue 1-klubben er der dog også stor interesse for den 23-årige franskmand i både Manchester City og Bayern München, skriver Fichajes.

LÆS OGSÅ: Simone Inzaghi: Vi mistede Eriksen i sommer

De tre klubber kan derfor forvente, at der vil være konkurrence om hans underskrift i sommerens transfervindue næste år. Det rygtes tilmed, at Nkunku er en spiller, der også bliver holdt øje med i flere andre klubber i Europa.