Kylian Mbappé rygtes væk fra Paris Saint-Germain denne sommer. Nu udtaler PSG-sportsdirektør sig om franskmandens fremtid.

Der er fortsat stor usikkerhed omkring Kylian Mbappés fremtid. Han har i de seneste måneder været rygtet til Real Madrid, når hans kontrakt udløber, men intet er afgjort endnu.

LÆS OGSÅ: Barcelona nærmer sig Cavani-aftale: Kontraktdetaljer lækket

Flere medier har meldt, at Lionel Messis ankomst til PSG potentielt kan have fået Mbappé til at genoverveje sin fremtid. Tidligere har han ellers talt åbent om, at hans store drøm er at spille for Real Madrid.

I sommer forsøgte Los Blancos at købe Mbappé, men PSG var ikke villige til at slippe spilleren trods flere milliardbud. Til sommer udløber hans kontrakt dog, og derfor kan han frit skifte til en anden klub.

Der har været forlydender om, at Real Madrid vil forsøge at indgå en præ-kontrakt med Mbappé i det kommende transfervindue. Det kan franskmanden roligt gøre, da han som nævnt står uden kontrakt til sommer.

Det ser dog ikke ud til, at det har fået PSG til at opgive alt håbet. I hvert fald udtaler PSG-sportsdirektør Leonardo, at man fortsat ønsker at beholde den franske stjerne, og at der er tvivl om hans fremtid.

“Hvad skal man sige om Mbappé. Kylian er formidabel. Han er anderledes, unik. Og ja, du ved, hvad vi vil. Vi får se,” lød det fra Leonardo, da han talte med spanske AS.

Derfor er der endnu ikke sat et punktum i sagaen om Mbappé. PSG har de økonomiske kræfter til at tilbyde ham en enorm kontrakt, og det har de sandsynligvis også i sinde at forsøge.

LÆS OGSÅ: Medie: Joan Laporta lover Xavi to spillerindkøb i januar

Spørgsmålet er dog, om det økonomiske aspekt er tilstrækkeligt til at holde ham væk fra at realisere drømmen om at spille i Real Madrid.